TRÄFFAR

Spontanträffar
Vem som helst kan anordna en s k spontanträff. Hitta i ditt tycke en bra ställplats och bjud in. Var och en betalar för sig och har med egen mat och dryck. Samvaro och event aktiviteter bestämmer ni tillsammans eller förbereder hemma. Vi kan hjälpa till med att skicka Er inbjudan via mail till medlemmarna och anger ex vis antal  platser och först till kvarn samt annat ni vill ha med i inbjudan. Det är viktigt att ange träffansvarig. Det går också bra att ringa runt till de man känner och dessa i sin tur ringer vidare.

Klubbträffar
Dessa träffar är oftast arrangerade genom styrelsen och av olika medlemmar som är funktionärer i aktiviteter under dessa träffar. Träffarna är till stor del planerade och budgeterade inför varje år. En av träffarna är dessutom tillsammans med vårt årsmöte varje år. Klubben sponsrar ekonomiskt stor del av träffarna i form av lägre anmälningsavgift, sponsrad middag, uppträdanden, föreläsningar, m.m. Exempel på dessa typer av träffar har varit: Elmiamässan, Ullaredsmötet och årsmötet i Borlänge/Romme. 

Träff samt Årsmöte på Ericsbergs slott 3-5 maj

3-5 maj. Ericsbergs Slott utanför Katrineholm. Detta är bokat och klart. Årsmöte där på söndagen 5/5. Fredag3/5 till lördag 4/5  många aktiviteter som just nu håller på att planeras.
Detaljerat program och inbjudan/anmälning finns nu under fliken medlemssidor/träffar
FULLBOKAT.

23-25 augusti. Norrlandsträffen på Gräsmyrs Dansloge Umeå

23-25 augusti. Norrlandsträff. Nu åker vi norrut. Gräsmyrs Dansloge väster om Umeå. Har plats för 40 Husbilar för el. Vi tittar nu på en udda modell där vi även kan bjuda in andra Bürstnerägare som idag inte är medlemmar men som denna träff kan bli det just för denna träff och ett år framåt. Specialerbjudande. 
 Detaljerat program och inbjudan/anmälning finns nu under fliken medlemssidor/träffar

Träffen är fullbokad men reservlista upprättas och gäller vid återbud..


Anmälan till reservlistan görs till per.skanberg@hotmail.com eller 0705887264.

11-15 september siktar vi mot Elmia.

11-15 september. ELMIA. Vi har samtal med Caravan Club som arrangerar de s.k. byplatserna på området. Under vecka 8 kommer mer besked vad som gäller i år. 
 Detaljerat program och inbjudan/anmälning finns nu under fliken medlemssidor/träffar

FULLBOKAT