Vi är glada att ni vill bli medlemmar och dela vår passion för husbilslivet.
Vi är en ideell förening som verkar för medlemmarnas bästa.
OBS: Det kan ta en till två veckor innan ni får välkomstbrevet med medlemsnummer och inloggningsuppgifter. Det beror på att vi själva är ute och åker med våra husbilar.

* = obligatorisk

  Förnamn *

  Efternamn *

  Födelseår *

  Make/Maka/Sambo

  Gatuadress *

  Postnummer *

  Postadress *

  Emailadress *

  Telefon

  Mobiltelefon (obs! privat)

  Mobiltelefon 2

  Modell

  Meddelande

  Är du/ni intresserade av att engagera er i klubben?

  Medlemsavgift 300,-
  Fr o m 1 september gäller avgiften året ut och hela nästkommande år.

  Avgiften betalar du med Swish eller bankgiro:

  Ifylld ruta = Ja.
  Ej ifylld ruta = Nej.

  Jag/vi godkänner att Medlemslistan publiceras på Hemsidan och i klubbtidningen.

  Jag/vi godkänner att listor delas ut på/till deltagare på våra aktiviteter.

  Vi sparar dina personuppgifter och hanterar dessa enligt rådande lagstiftning (GDPR). Vi sparar inga onödiga uppgifter och sparar dem inte längre än vi behöver. Vi använder uppgifterna för utskick av information, medlemsavier, medlemstidning, träffar. Kontakta oss om du vill att vi ändrar eller raderar dina uppgifter. Läs vår integritetspolicy, du hittar länken till den längst ned på denna sida,

  Hjärtligt välkomna till världens bästa Husbils Club.

  Starkare skydd för dina personuppgifter.
  Det är viktigt att du som lämnar personuppgifter till Bürstner Husbils Club ska vara trygg med hur vi behandlar dina uppgifter. Vi värnar om din integritet och din kontroll över dina uppgifter.

  Den 25 maj 2018 ersätts personuppgiftslagen (PuL) med EU:s dataskyddsförordning (GDPR). Den nya lagen är anpassad till hur samhället ser ut idag och omfattar behandling av personuppgifter oavsett om det sker analogt, digitalt, i register, brev eller epost med mera. Reglerna i den nya dataskyddsförordning är tydligare och striktare än i PuL och innebär därför att skyddet för dina uppgifter blir ännu starkare. Personuppgifter är allting som kan identifiera en person, till exempel namn, adress, personnummer och telefonnummer.

  I och med lagändringen uppdaterar Bürstner Husbils Club vår integritetspolicy, så att du som är medlem ska vara trygg med hur vi hanterar dina uppgifter på rätt sätt, i enlighet med lagen. Vi sparar inga onödiga uppgifter och sparar inte uppgifterna längre än vi behöver dem för ändamål som till exempel att hantera ditt medlemsskap, skicka nyhetsbrev, medlemstidning, annan information eller frågor angående klubben.

  Du behöver inte göra något med anledning av denna lagändring, utan får den här informationen för att du ska veta hur vi behandlar dina uppgifter. Du kan alltid kontakta oss om du vill att vi ändrar eller raderar dina uppgifter. Läs gärna vår integritetspolicy om vilka uppgifter vi samlar in, hur vi gör det och hur vi använder dina uppgifter.
  Du hittar policyn här: integritetspolicy

  Med vänlig hälsning
  Bürstner Husbils Club