Vi är mycket glada att ni vill bli medlemmar och dela vår passion för husbilslivet.
Vi är en ideell förening som verkar för medlemmarnas bästa. Det kan ta en till två veckor innan ni får välkomstbrevet med medlemsnummer, tidning och inloggningsuppgifter. Det beror på att vi själva är ute och åker med våra husbilar. Vi hör av oss och glömmer ingen.
Ni är mycket välkomna.

* = obligatorisk

Förnamn *

Efternamn *

Make/Maka/Sambo

Gatuadress *

Postnummer *

Postadress *

Emailadress *

Telefon

Mobiltelefon

Mobiltelefon 2

Modell

Meddelande

Jag vill betala med:

Ifylld ruta = Ja.
Ej ifylld ruta = Nej.

 Jag/vi godkänner att Medlemslistan publiceras på Hemsidan och i klubbtidningen.

 Jag/vi godkänner att listor delas ut på/till deltagare på våra aktiviteter.

Vi sparar dina personuppgifter och hanterar dessa enligt rådande lagstiftning (GDPR). Vi sparar inga onödiga uppgifter och sparar dem inte längre än vi behöver. Vi använder uppgifterna för utskick av information, medlemsavier, medlemstidning, träffar. Kontakta oss om du vill att vi ändrar eller raderar dina uppgifter. Läs vår integritetspolicy, du hittar länken till den längst ned på denna sida,

Ny Medlem från datum 1/1-30/6 300:-  från och med 1/7-Elmia 150:- (mitten av september).
Ny medlem från Elmia betalar 300:- för resten av året plus nästkommande år.

 Tidigare medlemmar 300 kr/år (gäller 2019)

Medlemsavgiften betalas i samband med att ni får välkomstbrevet som skickas ut så snart vi mottagit er medlemsansökan. När betalning skett får ni tillgång till vår hemsida.

Hjärtligt välkomna till världens bästa Husbils Club.

(Avgiften betalar du till klubbens bankgiro: 564-8308 eller swish-nummer : 1232904597 )

 

Starkare skydd för dina personuppgifter

Det är viktigt att du som lämnar personuppgifter till Bürstner Husbils Club ska vara trygg med hur vi behandlar dina uppgifter. Vi värnar om din integritet och din kontroll över dina uppgifter.

Den 25 maj 2018 ersätts personuppgiftslagen (PuL) med EU:s dataskyddsförordning (GDPR). Den nya lagen är anpassad till hur samhället ser ut idag och omfattar behandling av personuppgifter oavsett om det sker analogt, digitalt, i register, brev eller epost med mera. Reglerna i den nya dataskyddsförordning är tydligare och striktare än i PuL och innebär därför att skyddet för dina uppgifter blir ännu starkare. Personuppgifter är allting som kan identifiera en person, till exempel namn, adress, personnummer och telefonnummer.

I och med lagändringen uppdaterar Bürstner Husbils Club vår integritetspolicy, så att du som är medlem ska vara trygg med hur vi hanterar dina uppgifter på rätt sätt, i enlighet med lagen. Vi sparar inga onödiga uppgifter och sparar inte uppgifterna längre än vi behöver dem för ändamål som till exempel att hantera ditt medlemsskap, skicka nyhetsbrev, medlemstidning, annan information eller frågor angående Cluben.

Du behöver inte göra något med anledning av denna lagändring, utan får den här informationen för att du ska veta hur vi behandlar dina uppgifter. Du kan alltid kontakta oss om du vill att vi ändrar eller raderar dina uppgifter. Läs gärna vår integritetspolicy om vilka uppgifter vi samlar in, hur vi gör det och hur vi använder dina uppgifter.
Du hittar policyn här: integritetspolicy

Med vänlig hälsning
Bürstner Husbils Club